Un zâmbet frumos şi sănătos, la orice vârstă

Dr. Mona Damian

Dr. Mona Negură Damian

Medic Specialist Stomatologie Generală & Ortodonţie

Email: mona_damian@yahoo.com   |   Tel: 0727 553 342

De ce să alegeţi cabinetul nostru specializat
în ortodonţie?

Medicii ortodonţi beneficiază de aportul suplimentar a încă trei ani de studii postuniversitare, în cadrul unui rezidenţiat specializat.

Dr. Mona Negură Damian beneficiază de o dublă specializare, fiind atât medic specialist ortodont, cât şi medic specialist în stomatologie generală, cumulând astfel aportul a 12 ani de învăţământ universitar şi postuniversitar. Cei 11 ani trecuţi de când profesează efectiv în branşă i-au conferit experienţa de tratament pentru pacienţii din toate categoriile de vârstă, precum şi aprecierea acestora.

Echipa cabinetului vă stă la dispoziţie cu soluţii adaptate nevoilor dumneavoastră. Veţi întâlni o echipă deschisă, care vă va răspunde la toate întrebările şi va  alege cel mai bun tratament pentru dumneavoastră.

Vă oferim un tratament reuşit în condiţiile urmării întocmai a planului corect de tratament, stabilit şi indicat de noi.

Cabinetul nostru vă stă la dispoziţie cu programări pentru consultaţii de luni până vineri. Astfel, ne adaptăm nevoilor dumneavoastră de tratament şi înţelegem totodată că timpul este un factor foarte important.

Este important să fim la curent cu cele mai noi metode de tratament, de aceea participăm frecvent la cursuri şi congrese de specialitate, derulate sub egida celor mai prestigioase organizaţii de profil şi susţinute de somităţi în ortodonţia mondială.

Cabinetul nostru este dotat cu aparatura necesară şi avem mereu materiale de cea mai bună calitate şi de ultimă generaţie, pentru tratamentul dumneavoastră. Ba mai mult, în acest cabinet puteţi beneficia de un tratament stomatologic complet, incluzând chirurgia dentară, endodonţia sau profilaxia.

Colaborăm cu laboratoare de tehnică dentară specializate în realizarea aparatelor dentare necesare dumneavoastră.

Discutăm, analizăm şi căutăm soluţii avantajoase pentru fiecare caz în parte, inclusiv în ceea ce priveşte modalităţile de plată.